Стоматолошка ординација Д-р Биљана

За нас

Стоматолошка ординација д-р Биљана Левкова Ѓорѓиева

Со страст за стоматологијата и посветеност на вашето орално здравје, д-р Биљана е посветена на тоа да остане во првите редови на стоматолошкиот напредок, осигурувајќи дека нашите пациенти добиваат највисок стандард на стоматолошка нега. Без разлика дали треба да направите рутински преглед, или да се справите со проблемите со забите, д-р Биљана ги комбинира вештините, знаењето и пристапот насочен кон пациентот за да создаде убави, здрави насмевки.

Искуство и посветеност

Со долгогодишно посветено искуство во областа на стоматологијата, д-р Биљана носи богатство на експертиза, обезбедувајќи највисок стандард на третман за нашите ценети пациенти.

Знање и постојано надградување

Д-р. Биљана покрај своето високо образование, постојано го проширува своето знање и ги следи најновите светски напредоци и новости во стоматологијата, со цел да овозможи врвна и модерна услуга.

Персонализиран третман:

Одвојуваме време да ги разбереме вашите цели за орално здравје и да креираме приспособени планови за лекување.

Удобност пред се

Д-р Биљана дава приоритет на вашата удобност и благосостојба, правејќи ја секоја посета позитивно искуство.

Модерни алати за работа

Нашата ординација има врвна стоматолошка технологија за да обезбеди точни дијагнози и ефикасни третмани.

Потребна Ви е помош? Побарајте нé!

Тука сме за да Ви помогнеме! Јавете ни се на 071 552 751 и закажете термин.

Работно време:

Понеделник - Петок: 10 - 18ч

Сабота и недела: Неработни

Контакт

Нашата мисија

Нашата главна цел е да се грижиме за вашето орално и дентално здравје. Ние се грижиме за вашата насмевка, работиме посветено, користејќи ги најнапредните техники со минимално инвазивната и конзервативна стоматологија за да ја постигнеме насмевката за која отсекогаш сте сонувале.

  • Нудиме стоматолошки услуги со највисок квалитет и 100% персонализирано внимание на пациентите, приспособени на нивните реални потреби.
  • Стоматологија заснована на професионална етика, максимизирајќи ја здравствената заштита на пациентот.
  • Промовираме превентивна стоматологија преку информирање и едукација на пациентите.
  • Промовираме превентивната стоматологија преку информирање и едукација на пациентите.

Нашите вредности

Постојано се подобруваме и напредуваме, учејќи нови методи.

  • Нашите клиенти пред се. Основната вредност на нaшето работење е посебниот третман, професионалноста и грижата коа ја добиваат нашите клиенти.
  • Современата технологија која се употребува во нашето работење е предуслов за квалитетна и професионална услугa.
  • Секој клиент има посебен третман. Чувството на сигурност и грижата за нашите клиенти е наш приоритет преку кој се заснова довербатa.
  • Долгогодишно искуство.

Услуги

Контролни и превентивни прегледи

Tретирање на пулпити, периодонтити, отечени заби и друг.

Третирање на површински кариес

Пред да премине во нешто посериозно и да го уништи забот подлабоко, третманот за површински кариес е едноставен, брз и лесен.

Пломбирање на
заби

Со најсовремени стоматолошки материјали, инструменти, нашите пломби се квалитетни и естетски не се одвојуваат од вашите заби.

Чистење забен камен

Отстранување на меки наслаги и забен камен е рутинска и едноставна процедура која секој пациент треба да ја практикува почесто.

Екстрахирање на заби

Вадење заби безболно со анестезија. Веднаш по самото вадење на забот, во нашата ординација ќе добиете препораки за престојниот период на заздравување.

Детска стоматологија

Превенција во рана возраст (детство). Вршиме залевање како брз и безболен метод за заштита на забите на вашето дете.

Галерија

Контакт

Контакт

Адреса:

Рилски Конгрес 30, Велес, Македонија

Телефон:

+389 71 552 751

Loading
Пораката е испратена. Благодариме!